Späť na blog
Podujatia

Ako bolo na Profesia days

Skillmea
03.03.2013
2 minúty čítania
Ako bolo na Profesia days
Aj tento rok sa uskutočnil veľtrh práce Profesia Days, ktorý sa konal 20.-21.02.2013 na výstavisku Incheba Expo v Bratislave a prvýkrát sa ho zúčastnil aj tím Learn2Code. Profesia days je najväčší veľtrh práce, tento rok sa ho zúčastnilo viac ako 90 firiem, ktoré spolu obsadzovali viac ako 3 400 pracovných miest. Tento ročník veľtrhu navštívilo približne 17 000 záujemcov o prácu, z toho veľkú časť tvorili študenti. Na návštevníkov čakal okrem pracovných ponúk aj bohatý program nielen na hlavnom pódiu, ale boli to aj početné odborné semináre, konzultácie, testovanie počítačových a jazykových znalostí a ďalšie aktivity.

Hlavným partnerom Profesia days bola personálna agentúra McRoy Slovakia, Vašu znalosť angličtiny ste mali možnosť otestovať s the Bridge, IT Learning okrem iného ponúkal bezplatné ukážkové počítačové kurzy a The Spot hovoril o možnostiach začatia vlastného podnikania. Samozrejme, boli zastúpené aj mnohé ďalšie firmy, ktoré mali zaujímavé prezentácie a prednášky na rôzne témy týkajúce sa nielen kariéry či zamestnania.


Learn2Code na veľtrhu propagoval svoj kurz tvorby internetových projektov, rozdával informačné letáky a získaval spätnú väzbu. Do súťaže na Profesia days sme venovali účasť na kurze a v druhý deň výstavy to bola navyše aj prezentácia na tému: „Vytvor vlastný internetový projekt za 3 mesiace“. Rado Debnár rozprával o start-upoch a spomenul niekoľko inšpiratívnych príkladov aj zo Slovenska a tak ukázal účastníkom, ako je dôležité sa neustále učiť niečo nové alebo zlepšovať základy, ktoré človek má. V závere bližšie predstavil projekt Learn2Code, čo ponúka a čo sa účastník naučí. Ľudí prezentácia zaujala, čo sa ukázalo na mnohých otázkach z obecenstva.

Ďakujeme portálu Profesia.sk, že nám umožnil zúčastniť sa ich veľtrhu, budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu. Umožnilo nám to zistiť feedback na projekt, čo ľudia potrebujú a chcú a tiež sa nám podarilo nadviazať kontakty s niektorými potenciálnymi partnermi.

Vidíme sa o rok;)
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách