Späť na blog
Ostatné

Po kurze Web Designer hneď na stáž do Wezeo

Skillmea
16.10.2014
1 minúta čítania
Po kurze Web Designer hneď na stáž do Wezeo
Úspešní absolventi kurzu Web Designer v Bratislave majú možnosť po skončení kurzu absolvovať 2-mesačnú stáž vo Wezeo. Ide o technologickú firmu zameranú prevažne na vývoj webov a mobilných aplikácií, ich klientami sú najväčšie slovenské firmy a reklamné agentúry, ale aj štátne inštitúcie a malé firmy. Ak budeš fakt dobrý/-á, dostaneš pracovnú ponuku a možnosť posunúť sa vo svojej kariére o veľký krok vpred.
Yablko ťa za 3 mesiace naučí všetko z HTML, CSS a jQuery, čo budeš potrebovať na to, aby si vedel/-a samostatne vytvoriť namakané weby. Od Wezea dostaneš zadanie, ktoré vypracuješ a oni si vyberú najlepších. Potom si ťa za 2 mesiace oťukajú na reálnych projektoch a keď sa osvedčíš a ukážeš, že na to máš, pracovná ponuka je tvoja :)
Ak ťa to zaujalo, nie je čo riešiť. Prihlás sa na kurz, daj do toho všetko a po 3 mesiacoch môžeš začať makať na super webových projektoch.

Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách