Späť na blog
Novinky

Pripravované online kurzy - september 2017

Marián Kristeľ
02.09.2017
3 minúty čítania
Pripravované online kurzy - september 2017
Cez leto sme sa neulievali, ale usilovne sme makali na tvorbe nových online kurzov. Čo sme si pre teba pripravili na túto jeseň? Čítaj ďalej, dozvieš sa všetko podstatné.

Google Tag Manager

Online marketéri, pozor! Vďaka tomuto online kurzu budete mať konečne poriadok vo všetkých meracích kódoch na svojom webe. Google Tag Manager alebo po slovensky Správca značiek Google ti uľahčuje prácu, ušetrí čas a eliminuje prípadné chyby v správe rôznych meracích kódov. V GTM môžeš spravovať meracie kódy Google Analytics, Google AdWords, ale aj tých, ktoré nie sú od Google, napr. Hotjar, Facebook Pixel a pod. Kurz vypúšťame na svetlo sveta už čoskoro.
Google Tag Manager eliminuje chyby v správe meracích kódov

Excel pre pokročilých

Na https://skillmea.sk nájdeš už teraz online kurz Excelu, rozhodli sme sa ale pozrieť tomuto najrozšírenejšiemu tabuľkovému editoru lepšie na zúbok a pripravujeme online kurz Excel pre pokročilých. Môžeš sa tešiť na vysvetlenie ďalších funkcií Excelu, vzorcov, kontingenčných tabuliek a veľa ďalšieho. Kurz bude k dispozícii približne v polovici septembra 2017.

Sass

Yablkov nový kurz sme sľúbili vydať už v auguste, Roman si však zobral zaslúženú dovolenku. Na dobré sa však oplatí čakať a tak sa na tento nadupaný online kurz môžeš tešiť v tomto mesiaci.

Automatizované testovanie softvéru (Selenium)

Hot novinka, online kurz pre všetkých, ktorí sa chcú vydať na cestu testovania webových aplikácií. V kurze ochutnáš trochu z Javy, budeš pracovať s databázami a na testovanie využiješ nástroj Selenium. V kurze na teba čaká niekoľko praktických ukážok od skúseného testera webových aplikácií.

C# pre začiatočníkov

Viacerí ste sa pýtali na C alebo C++ kurz, my sme si však pre vás nachystali C# online kurz. Syntax tohto jazyka vychádza z C a C++ a programovací jazyk C# je objektovo orientovaný. V kurze sa naučíš programovať v tomto jazyku a spravíš si funkčnú aplikáciu.
Do zbierky nám pribudol kurz C#

Python

Pred pár mesiacmi sme si robili prieskum medzi vami, našimi super študentami a na prvom mieste v rebríčku kurzov, ktoré by ste chceli na https://skillmea.sk mať, je práve programovanie v jazyku Python. Rozhodli sme sa splniť vám toto želanie a tučný online kurz na Python pripravujeme. Najneskôr začiatkom októbra by mal byť kurz hotový.
Pracujeme aj na kurze programovania v jazyku Python
Ktorá téma ti ešte na Learn2Code chýba? Čo by si sa chcel(a) naučiť?
Marián Kristeľ
Mám na starosti marketing a operations v Skillmea | (spolu)organizujem programátorský workshop Rails Girls Bratislava | ambasádor EU Code Week na Slovensku

Mohlo by ťa zaujímať

Nové a pripravované online kurzy
Novinky
15.07.2017
Marián Kristeľ

Nové a pripravované online kurzy

Neustále pre vás pripravujeme nové online kurzy, aby ste sa mohli neustále vzdelávať a zlepšovať sa. Tu je krátky zoznam kurzov, ktoré sme nedávano zverejnili a tiež, ktoré v lete 2017 pridáme. Nové online kurzyMovie Maker (Adobe Premiere Pro) S týmto novým online kurzom nahliadneš do sveta videa, strihu a postprodukcie a naučíš sa pracovať v jednom z najpoužívanejších programov na editáciu videa Adobe Premiere Pro. Visual Design: dizajn vlastného trička Pokiaľ si chceš nadizajnovať vlastný motív na tričko, v tomto kurze ťa to krok za krokom naučí náš nový lektor Peter. Do kurzu sa môžeš prihlásiť a študovať ho úplne zadarmo. Pripravované online kurzyZáklady programovania a OOP Yablkova horúca novinka, ktorú nájdeš na https://skillmea.sk už čoskoro a v ktorej ťa Yablko naučí programovať a tiež základy objektovo orientovaného programovania. Použije na to PHP, čo je stále najpoužívanejší programovací jazyk u nás, ale všetko, čo sa naučíš, vieš použiť aj v iných jazykoch. Kurz bude zverejnený ešte v júli. [UPDATE: kurz bol zverejnený] Social Media Marketing Ak sa chceš naučiť plávať v modrých vodách Facebooku a tiež Instagramu, nemôžeš si nechať ujsť novinku - online kurz Social Media Marketing. Facebook aj Instagram sa zo sociálny sietí postupne zmenili na mediálne platformy a to je skvelý dôvod, prečo sa s nimi naučiť pracovať. Kurz zverejníme tiež veľmi skoro :)  [UPDATE: kurz bol zverejnený] Final Cut Pro Máme síce kurz Adobe Premiere Pro, ale pre veľkých Apple fanúšikov chystáme aj Final Cut Pro kurz strihu a editácie videa. Naučíš sa okrem iného robiť animácie, farebné, zvukové a textvé efekty vo Final Cut Pro. Kurz bude dostupný v auguste. Sass Yablkova ďalšia novinka - online kurz zameraný na CSS preprocesor Sass. Vo všeobecnosti nám CSS preprocesory uľahčujú dodržiavať zásadu DRY (Don't Repeat Yourself) a tým zvýšiť prehľadnosť nášho kódu. Máš sa na čo tešiť, kurz bude vonku v auguste. Git Pri programovaní a práci na webových alebo iných projektoch často pracuješ so súbormi, s inými programátormi v tíme a preto je dobré vedieť používať verziovacie nástroje. Po absolvovaní nášho nového online kurzu Git pre začiatočníkov nebudeš mať problém pracovať so súbormi a ich sledovanie bude pre teba samozrejmosťou. Kurz zverejníme v auguste. [UPDATE: kurz bol zverejnený] Zoznam online kurzov Na ktorý kurz sa najviac tešíš a ktorý kurz by si chcel na Learn2Code vidieť? Napíš do komentára.
 Päť online kurzov pre každého správneho marketéra
Novinky
25.06.2017
Martina Baumann

Päť online kurzov pre každého správneho marketéra

Tento piatok sme oznámili horúcu novinku a to, že sme sa dohodli s chalanmi z Truniversity a kúpili sme ich online kurzy. Zároveň sme však prebrali vedenie nad celým Truniversity, čiže odteraz je tento projekt v našej réžii, ale základná myšlienka vzdelávania zostáva žiť naďalej. K tomuto kroku sme sa rozhodli preto, lebo vám, našim super študentom, chceme prinášať nový a čerstvý obsah. A o kurzy na témy ako sú SEO, Google AdWords a ďalšie z online marketingu ste sa nás často pýtali. Už teraz teda môžete na skillmea.sk študovať online a vzdelávať sa v témach ako sú copywriting, SEO, performance marketing, komunikácia na Facebooku alebo Google AdWords. Ide o špičkové kurzy, ktoré vyvinuli kvalitní lektori.  Sú to tieto kurzy 👇   • Copywriting Pre koho je tento kurz určený? Už z názvu je nám jasné, že všetci kopíci si prídu na svoje. Teda všetci tí, ktorí sa chcú naučiť písať kvalitné texty či už online alebo offline projekty.  Nájde si tu dôležité informácie každý, kto chce robiť pútavý obsah, ktorý predáva.  • Performance Marketing Tento kurz je o PPC kampaniach a ich vyhodnocovaní, pričom hlavnými témami sú stratégia, kreativita, mediálne nástroje, optimalizácia webstránky, práca s používateľmi, testovanie a samotné vyhodnocovanie. • Komunikácia na FB Že Facebook nie je len o lajkovní statusov, fotiek a zabíjaním nudy v škole či práci aj v podobe nekonečného četovania s kamošmi, ťa presvedčí tento kurz. Facebook je právom kľúčovým nástrojom marketingu každej firmy. Okrem dôvodov, prečo je dobré FB využiť, sa dozvieš i to, ako vytvoriť stratégiu komunikácie na sociálnych sieťach, ako dosiahnuť čo najväčší počet svojich fanúšikov, ako postovať jednotlivé texty a v akom čase, akým chybám sa na FB vyvarovať a mnohé iné činnosti súvisiace s FB. • SEO pre začiatočníkov Kurz ťa zasvätí do základov SEO, dozvieš sa všetko potrebné na to, aby si vedel tú-ktorú techniku využiť pre svoj konkrétny web a zároveň tu nájdeš návody, ako používať jednotlivé nástroje či tipy na bezplatné SEO nástroje. • Google Adwords Máš webstránku alebo e-shop a chceš získať ďalších návštevníkov? Tak šup do tohto kurzu, kde sa naučíš pracovať s Google AdWords tak, aby tvoje produkty a služby vždy našli tí správni zákazníci. [A takto nejako vyzeral náš meeting]Aj naďalej budeme tvoriť nové online kurzy, programátorské, dizajnérske aj online marketingové kurzy. Ďalšie novinky na Learn2Code už čoskoro. Si s výberom online kurzov spokojný, našiel si si v ponuke niečo aj pre teba? Ktorý kurz si vyberieš ty?
Vybrali sme ukážky prác študentov kurzu grafiky z Košíc
Novinky
12.05.2017
Skillmea

Vybrali sme ukážky prác študentov kurzu grafiky z Košíc

Stanley Mácha má už svoju premiéru u nás úspešne za sebou. Odšoféroval totiž svoj prvý prezenčný kurz grafiky v Košiciach. Jeho študenti sa naučili ovládať Photoshop a Illustrator. Počas šiestich týždňov si vytvorili svoje vlastné logo, vizitku, základný dizajn manuál či dizajn webu. Vzniklo aj niekoľko pekných prác, ktoré si nechceme uškrečkovať len pre seba! Radi by sme ich zdieľali aj medzi vami, tak poďme na to. [Jakub v kurze vytvoril identitu pre firmu, ktorá vyrába organické hnojivá z ovčieho trusu.] [Identita pre sprievodcu mestom, ktorú navrhla a nadizajnovala Julka.][Identita pre upcycled módne doplnky (príklad prezentuje tašky vyrobené z vyradených bezpečnostných pásov) od Lucky.][Megi vytvorila identita pre eventovú agentúru, ktorá organizuje metalové koncerty.][Vlado nadizajnoval identita pre komunitu snowboarderov][Posledná ukážka jedného zo študentov, Marek pripravil identitu pre smart home:] [Marekove Smart Home]Pokiaľ sa tiež chceš nakopnúť a začať s grafikou, určite mrkni na naše kurzy venované dizajnu :)

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách