Späť na blog
Novinky

Ruby on Rails developer WANTED!

Skillmea
17.09.2014
1 minúta čítania
Ruby on Rails developer WANTED!


Ahojte,

opäť rozširujeme náš tím a hľadáme na dlhodobú spoluprácu šikovného Ruby on Rails developera. V rámci projektu Learn2Code sme dávnejšie spustili sériu profesionálnych workshopov, ktoré budeme ponúkať na samostatnom projekte lektorino.sk.

Lektorino je vzdelávacia platforma pre prezenčné a online kurzy. Celá aplikácia je postavená na Ruby on Rails.


Čo ti ponúkame:

  • prácu na zaujímavom medzinárodnom projekte
  • veľa nových kontaktov
  • možnosť podieľať sa na výsledkoch projektu
  • neobmedzený prístup k vzdelávaniu

Čo požadujeme:

  • praktická skúsenosť s Railsami, aspoň 1 reálny projekt
  • schopnosť rýchlo sa učiť nové veci
  • precíznosť, dodržiavanie termínov
  • proaktivita, vlastné návrhy na zlepšenia

Ak ťa ponuka zaujala, pošli nám tvoje portfólio na info@https://skillmea.sk, radi s tebou budeme spolupracovať.


Tím Learn2Code
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Partnerom projektu sa stal cloud hosting Heroku!
Novinky
06.06.2013
Skillmea

Partnerom projektu sa stal cloud hosting Heroku!

Je nám veľkým potešením a cťou oznámiť, že podporovateľom projektu Learn2Code sa stala cloud hostingová služba Heroku.[Image] Jedným z hlavných problémov rozvoja Ruby on Rails je aj fakt, že neexistuje veľa hostingov, ktoré by RoR podporovali. Pokiaľ ale chcete začať s vývojom aplikácií v Ruby on Rails je tu riešenie v podobe špičkového cloud hostingu Heroku. Samotné Heroku je poháňané Ruby on Rails a je vyvíjané už od roku 2007. Bol to jeden z prvých cloud hostngov a funguje na ňom už niekoľko miliónov aplikácií. Heroku poskytuje podporu okrem Ruby aj pre Javu, Node.js, Scalu, Clojure a Python. Je možné využiť veľké množstvo doplnkov, ktorých zoznam je možné nájsť na tejto adrese: https://addons.heroku.com/ Základný účet je na Heroku zadarmo, podľa náročnosti aplikácie je možné použiť niektorý z dostupných tarifov.  Heroku nám okrem hostingu poskytlo aj super darčeky, ktoré budú určite ešte viac motivovať študentov pri vývoji ich aplikácií. Tešíme sa na novú spoluprácu, veríme, že bude úspešná a dlhodobá :)
Skillmea a naši partneri
Novinky
21.03.2013
Skillmea

Skillmea a naši partneri

Úspešne sme spustili prvý Learn2Code vzdelávací program, zameraný na tvorbu webových aplikácií. Kurz je postavený od základov, preto nie sú potrebné žiadne predchádzajúce znalosti z programovania. Týmto by sme sa chceli ešte raz poďakovať našim partnerom, ktorí nám pomohli projekt zrealizovať a podporili nás rôznymi formami. Veľká vďaka patrí hlavným partnerom, firme Websupport, ktorá je najväčším poskytovateľom Webhostingu na Slovensku a firme KMPG Slovensko, ktorá je známa poradenstvom v oblasti financií, transakcií a inovácií. Ďalšími partnermi sú portály z oblasti IT. Ako prvý spomenieme web, ktorý spája slovenskú IT komunitu - Zajtra.sk. Na portáli môžete písať články z oblastiach programovania, marketingu, dizajnu a veľa iného. Podobný projekt je aj robime.it, okrem odborného blogu na ňom nájdete aj pracovné ponuky a poradia vám – informatikom, ako si spraviť CVčko. Veľmi známy je aj portál ITnews.sk alebo magazín PC Revue a Infoware, kde sa dozviete najnovšie technologické vychytávky ako prví. Zo sféry podnikania nás podporili ZMPS – Združeniu mladých podnikateľov Slovenska a portál podnikajte.sk, na ktorých nájdete aktuálne a užitočné informácie pre začínajúcich podnikateľov. StartupCamp je podujatie, na ktorom sa stretávajú nadšenci pre startupy, čiže founderi, kóderi, dizajnéri, investori aj biznis "mudrlanti".[Partneri Learn2Code]Dlhodobo plánujeme spolupracovať aj s najväčším študentským portálom zones.sk, na ktorom je veľa užitočných informácií predovšetkým pre študentov. Portál Prestredoskolakov.sk je tím stredoškolákov z Bilingválneho gymnázia C.S.Lewisa v Bratislave s rôznymi záujmami, ktoré siahajú od IT cez šport, akademickú debatu, ekonómiu, dobrovoľníctvo až po umenie. Študent24 je portál poskytujúci najnovšie informácie pre študentov o podujatiach, športe, životnom štýle a podobne. RMS zastrešuje zaujímavosti pre mladých, granty, rady, ponuky pre mladých, kde si môžu pozrieť podujatia a podobne. Študentský informačný portál Gymnázia Alberta Einsteina zverejnil informácie o našom štipendijnom programe. Z ďalších partnerov spomenieme rozbehnisa.sk, Pricemaniu, Macweb.sk a Pcforum. Ďakujeme aj Martinovi Horváthovi za pomoc pri tvorbe marketingovej stratégie a Ivanovi Kozmonovi, ktorý nám vytvoril video-teaser, Jánovi Suchalovi, našim mentorom a všetkým, ktorí nás podporili. Ešte raz vďaka všetkým za podporu (dúfame, že sme na nikoho nezabudli), prajeme si, aby sme spoločne spolupracovali aj na ďalších kurzoch, ktoré v budúcnosti plánujeme.
Najväčší študentský portál Zones.sk podporil Skillmea
Novinky
25.02.2013
Skillmea

Najväčší študentský portál Zones.sk podporil Skillmea

S veľkým potešením oznamujeme, že Zones.sk, najväčší študentský portál na slovenskom internete podporil náš projekt Learn2Code. Portál Zones.sk vznikol začiatkom roka 2008 a od tohto obdobia si postupne získaval stabilné miesto medzi veľkým počtom študentov a momentálne je najväčším študentským portálom na Slovensku. Toto postavenie zakladateľov a ľudí za portálom neustále poháňa vpred a motivuje vylepšovať existujúce služby a prinášať nové. Portál sa orientuje na služby a informácie venované špeciálne pre študentov a to všetkých vekových kategórií a na rôznych školách. Zones.sk totiž prevádzkuje aj najnavštevovanejší maturitný server Zmaturuj.sk, deviatacky web Monitor9.sk a rovnako tak aj vysokoškolský web HladnyStudent.sk, pokryté sú tak všetky úrovne škôl. Na záver jedno veľmi zaujímavé číslo, za 5 rokov sa podarilo zakladateľom Zones.sk vybudovať web s mesačnou návštevnosťou viac ako 400-tisíc reálnych používateľov. Ďakujeme a veľmi sa tešíme na vzájomnú spoluprácu.

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách