Späť na blog
Ostatné

Ukážky prác študentov kurzu Web Designer II.

Skillmea
10.03.2015
1 minúta čítania
Ukážky prác študentov kurzu Web Designer II.
V našom predchádzajúcom 
blog poste sme vám ukázali weby, ktoré vytvorili študenti kurzu Web Designer v Košiciach. Dnes si pozrite ďalšie ukážky prác našich študentov, tentokrát z bratislavského a žilinského kurzu Web Designer. Weby sú vytvorené s použitím HTML, CSS a JavaScriptu/jQuery, v niektorých prípadoch je to aj CSS preprocesor SASS.
Konkrétne ukážky prác
Filip urobil takýto web pre svoju prepravnú spoločnosť
Túto hypotekárnu kalkulačku vytvoril počas 3-mesačného kurzu Tomáš
Už 24. marca 2015 začína ďalší bratislavský kurz webdesignu pre začiatočníkov s Romanom Hraškom / yablkom, na ktorom sa naučíte tvoriť webstránky s použitím HTML, CSS a jQuery. Bližšie info a prihlášku nájdete na https://skillmea.sk. Kurz Web Designer od apríla 2015 otvárame aj v Košiciach, informácie o kurze a prihlášku je nájdete na tomto linku.
Ak máte nejaké otázky ku konkrétnym webom alebo ku kurzu, napíšte ich do komentárov.
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Ukážky prác študentov kurzu Web Designer
Ostatné
18.01.2015
Skillmea

Ukážky prác študentov kurzu Web Designer

Pozrite si ukážky prác študentov nášho košického kurzu Web Designer, ktorí počas 72 hodín na kurze a ďalších desiatok hodín strávených samoštúdiom a skúšaním, vytvorili tieto weby. Študenti nemali takmer žiadne predchádzajúce skúseností s tvorbou webov, takže pod vedením lektora Matúša odviedli naozaj skvelú prácu. Prvý mesiac sa venovali len HTML a CSS, čiže úlným základom, na ktorých stojí každá webstránka. V ďalšom mesiaci weby prispôsobili pre prehliadanie na mobilných zariadeniach, keďže v súčasnosti už takmer 50% užívateľov pristupuje na web z tabletov alebo mobilov. Posledný 3. mesiac sme sa venovali JavaScriptu a jQuery, pomocou ktorých sú webstránky oživené rôznymi animáciami a efektami. 2 študenti získali nami avizovanú stáž u lektora Matúša, takže budú na dennej báze v kontakte s kódovaním a prácou na reálnych projektoch. Všetkým držíme palce vo svojom ďalšom rozvoji, veľa dobrých webov a spokojných klientov ;)  Konkrétne ukážky prác[Image] Personálna stránka Matúša[Image] Matúšov web pre SKI Dubovica[Image] Mirka vytvorila web pre chovateľskú stanicu[Image] Petrin web sprostredkúva prácu pre zdravotné sestry[Image] Zuzanin web je zameraný na projekciu a realizáciu záhradAk sa chceš tiež naučiť tvoriť webstránky od úplných základov, v Košiciach budeme otvárať ďalší kurz. Stačí sa nezávazne  prihlásiť a počkať na zverejnenie termínu ;)
Po kurze Web Designer hneď na stáž do Wezeo
Ostatné
16.10.2014
Skillmea

Po kurze Web Designer hneď na stáž do Wezeo

Úspešní absolventi kurzu Web Designer v Bratislave majú možnosť po skončení kurzu absolvovať 2-mesačnú stáž vo Wezeo. Ide o technologickú firmu zameranú prevažne na vývoj webov a mobilných aplikácií, ich klientami sú najväčšie slovenské firmy a reklamné agentúry, ale aj štátne inštitúcie a malé firmy. Ak budeš fakt dobrý/-á, dostaneš pracovnú ponuku a možnosť posunúť sa vo svojej kariére o veľký krok vpred. Yablko ťa za 3 mesiace naučí všetko z HTML, CSS a jQuery, čo budeš potrebovať na to, aby si vedel/-a samostatne vytvoriť namakané weby. Od Wezea dostaneš zadanie, ktoré vypracuješ a oni si vyberú najlepších. Potom si ťa za 2 mesiace oťukajú na reálnych projektoch a keď sa osvedčíš a ukážeš, že na to máš, pracovná ponuka je tvoja :) Ak ťa to zaujalo, nie je čo riešiť. Prihlás sa na kurz, daj do toho všetko a po 3 mesiacoch môžeš začať makať na super webových projektoch.[Image]

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách